Verlaag je vaste maandlasten met zonnepanelen

Waarom kiest u voor ons?

Solarvision staat voor:
 • Optimale service
 • Wij regelen het complete traject
 • Wij denken mee met onze klant
 • Systemen van Duitse kwaliteit

Wilt u een offerte ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.


  Stroom van de zon

  De zon geeft energie. We hoeven die energie alleen maar op te vangen. Ook als het bewolkt is, zetten zonnepanelen het licht om in stroom. Bovendien is de zon een onuitputtelijke energiebron. Wees minder afhankelijk van uw energie-maatschappij en begin uw eigen zonne-energiecentrale. In één uur valt er meer zonne-energie op de aarde dan de gehele menselijke populatie in een jaar verbruikt. De jaarlijkse hoeveelheid zonne-energie die op de aarde neer komt is zelfs twee keer zo veel als alle energie die voortkomt uit alle fossiele brandstoffen (kolen, olie, gas, uranium) bij elkaar. Met behulp van zonnepanelen kunnen we zonne-energie opvangen en omzetten in bruikbare elektriciteit.

  Wie krijgt onze energie?

  Wij geven energie aan de volgende sectoren

  Agrarische bedrijven

  Heeft u een agrarisch bedrijf en wilt u besparen op uw energiekosten? U kunt uw eigen energiecentrale zijn! Wij verzorgen het subsidietraject en de complete montage voor u.

  Industrie en bedrijven

  Is uw bedrijf gevestigd in een groot bedrijfspand? U kunt besparen op uw energiekosten en zelfs geld verdienen! Wij regelen alles, van A tot Z.

  Zorginstellingen en corporaties

  Bent u een energiecoöperatie of vereniging van eigenaars (VvE)? En wilt u hernieuwbare elektriciteit uit zonne-energie, windenergie of waterkracht opwekken?

  “Wij helpen u graag met het nemen van de juiste beslissing op gebied van zonne-energie”

  Waarom kiest u voor SolarVision

  Optimale service

  Wij stoppen niet voordat u helemaal tevreden bent.

  Wij regelen het complete traject

  Wij begeleiden u tijdens het complete traject, van inventarisatie, subsidie,- vergunningsaanvraag tot en met de installatie. Maar ook na de installatie bieden wij u ook de nazorg.

  Wij denken mee met onze klant

  Er er een andere oplossing nodig, bijvoorbeeld als het gaat om externe opslag, ook dan denken wij met u mee.

  Systemen van Duitse kwaliteit

  Al onze zonnepanelen zijn van Duitse kwaliteit en dus uiterst betrouwbaar.

  Wie krijgt al onze zonne-energie?

  De volgende projecten hebben wij al gedaan

  Laatste nieuws

  Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

  Stop met zonneparken en leg zonnepanelen op daken

  Stop met het bouwen van zonneparken en zet in op zonnepanelen op daken. Daarvoor pleit Wouter Veldhuis, Rijksadviseur voor de fysieke leefomgeving. Op slechts tien procent van de bedrijfsdaken in Nederland liggen nu zonnepanelen. “Het afgelopen jaar kwamen er zestig zonneparken bij, en de komende jaren nog eens vierhonderd. Je hebt het dan over 28…

  Lees verder

  Draag uw steentje bij aan het klimaatakkoord!

  De doelstelling van het kabinet is om in 2030 een CO2-reductie van 49% te realiseren. Als agrariër kunt u ervoor zorgen dat u uw eigen elektriciteit gaat opwekken door het gebruik van zonnepanelen. Overweegt u zonnepanelen te plaatsen? Wij kunnen u informeren over alle mogelijkheden. Daarnaast verzorgen wij voor u ook het complete subsidietraject zodat…

  Lees verder

  Onze partners

  Wij werken samen met de volgende partners