Bepaal zelf wanneer u teruglevert

U kunt met een accupakket en gebruikmaking van slimmetechniek(EMS) handelen op verschillende energiemarkten. Voordeel hiervan is dat u aanzienlijk meer geld krijgt voor u stroom dan dat u op de standaard manier terug levert.

Sla uw overcapaciteit op

En het EMS systeem(energie managing systeem) regelt de terug levering via een handelaar waarmee u het meeste voor uw energie krijgt. Het systeem kijkt ook wanneer het voordeligst is om terug te leveren of voor eigen consumptie te gebruiken.

Handel met uw stroom en verdien geld

Handel op de Epex, Apex, Intraday, Onbelans en FCR markten. De EMS kijkt realtime waar die het beste kan terug leveren op dat moment.

Handel met uw stroom

en verdien geld

Wij zijn ervan overtuigd dat energiebeheer goedkoper, slimmer en eenvoudiger kan. Wij willen daarom grootverbruikers inzicht geven in en controle over hun eigen energievoorziening! Ons concept neemt onze klanten alle zorg uit handen en uw opgewekte energie blijft binnen uw bedrijf of op uw erf.

Wij bieden u het beste accu-opslagsysteem

Dat aansluit op uw wensen en eisen

Flexibel en efficiënt

Intelligente temperatuurregeling op celniveau om de systeemefficiëntie en de levensduur van de batterijcyclus te verbeteren.

Netvriendelijk

De batterij zal automatisch de actieve en reactieve stroom aanpassen volgens aanwijzingen in de modus waarbij het systeem is aangesloten op het net.

Veilig en betrouwbaar

Drielaags BMS-systeembewaking zorgt volledig voor de veiligheid van het batterijsysteem.

Geïntegreerd energieopslagsysteem

Hoog geïntegreerd energieopslagsysteem voor eenvoudig vervoer, installatie en gebruik.

Wij verzorgen het complete systeem

Intelligente software

Ons geïntegreerde energiebeheersysteem (EMS) berekent voortdurend het meest winstgevende tijdstip om energie op te wekken, te gebruiken, op te slaan of terug te leveren.

Energieopslag

Onze geavanceerde software transformeert uw Energie Opslag Systeem (batterij) in een intelligent systeem. Door in te haken op prijsschommelingen binnen diverse energiemarkten, maximaliseren we uw financiële opbrengsten.

Curtailment

Met behulp van onze Energie Control Unit (ECU) en Energie Management Systeem (EMS) regelen we grootzakelijke zonne-energie installaties op basis van de schommelende en steeds vaker negatieve energieprijzen. Dit zorgt ervoor dat u het maximale financiële rendement behaalt uit de energie die u produceert.

Beheer

Door het technisch beheer over te dragen, zorgt u ervoor dat uw installatie(s) op hun best presteren, verhoogt u de energieopbrengst, verlengt u de levensduur en reduceert u de uitgaven aan reparatie en onderhoud. SolarVision neemt het beheer en de optimalisatie van uw installatie voor zijn rekening.

SolarVision, uw partner op het gebied van zonnepanelen

De markt van zonnepanelen-aanbieders wordt steeds groter en uitgebreider. Steeds meer bedrijven proberen de markt te betreden. En daar zitten niet alleen maar goede bedrijven bij. Daarom is het belangrijk om voor een goede en betrouwbare partij te kiezen. Wij zijn een familiebedrijf dat al meer dan 20 jaar verschillende soorten zonnepaneelinstallaties van de beste kwaliteit levert.

We vinden het daarnaast belangrijk om u als klant volledig te ontzorgen. We hebben kennis van zaken en werken met korte lijnen, omdat we een compact en toegankelijk bedrijf zijn. We begeleiden u door het complete traject. Van de subsidieaanvraag, de eerste berekening, de montage van het systeem tot aan de nacontrole. We helpen u en zorgen er zo voor dat alles soepel en naar wens verloopt.

Wilt u vrijblijvend advies?

Vul dan dit formulier in:


  Waarom kiest u voor ons?

  Solarvision staat voor:
  • Optimale service
  • Wij regelen het complete traject
  • Wij denken mee met onze klant
  • Systemen van Duitse kwaliteit

  Wilt u meer uit uw duurzame installatie halen?

  Bereken in 3 stappen hoeveel rendement uw installatie kan opleveren!

  “Wij helpen u graag met het nemen van de juiste beslissing op gebied van zonne-energie”

  De zon geeft energie. We hoeven die energie alleen maar op te vangen. Ook als het bewolkt is, zetten zonnepanelen het licht om in stroom. Bovendien is de zon een onuitputtelijke energiebron. Wees minder afhankelijk van uw energie-maatschappij en begin uw eigen zonne-energiecentrale. In één uur valt er meer zonne-energie op de aarde dan de gehele menselijke populatie in een jaar verbruikt. De jaarlijkse hoeveelheid zonne-energie die op de aarde neer komt is zelfs twee keer zo veel als alle energie die voortkomt uit alle fossiele brandstoffen (kolen, olie, gas, uranium) bij elkaar. Met behulp van zonnepanelen kunnen we zonne-energie opvangen en omzetten in bruikbare elektriciteit.

  Onze partners

  Wij werken samen met de volgende partners

  Waarom kiest u voor SolarVision

  Wij regelen het complete traject

  Wij begeleiden u tijdens het complete traject, van inventarisatie, subsidie,- vergunningsaanvraag tot en met de installatie. Maar ook na de installatie bieden wij u ook de nazorg.

  Wij denken mee met onze klant

  Er er een andere oplossing nodig, bijvoorbeeld als het gaat om externe opslag, ook dan denken wij met u mee.

  Systemen van Duitse kwaliteit

  Al onze zonnepanelen zijn van Duitse kwaliteit en dus uiterst betrouwbaar.