Stimulering duurzame energieproductie en klimaattransitie (SDE++)

Waarom kiest u voor ons?

Solarvision staat voor:
 • Optimale service
 • Wij regelen het complete traject
 • Wij denken mee met onze klant
 • Systemen van Duitse kwaliteit

Wilt u grootschalig duurzame (hernieuwbare) energie produceren? Of CO2-verminderende technieken toepassen? Dan kunt u subsidie aanvragen vanuit de Stimulering Duurzame Energieproductie en Klimaattransitie (SDE++). Deze regeling is voor bedrijven en non-profitorganisaties.

De overheid wil de uitstoot van broeikasgassen in Nederland in 2030 verminderen met ten minste 55% ten opzichte van 1990. De SDE++ draagt hieraan bij. Met deze regeling stimuleren we zowel de grootschalige productie van hernieuwbare energie als CO2-verlaging. Zo zorgen we ervoor dat de energietransitie in Nederland haalbaar en betaalbaar blijft. De Rijksoverheid is uitgesloten van deelname.

Bron: www.rvo.nl

In 3 stappen naar zonnepanelen op uw pand of schuur

Wij geven energie aan de volgende sectoren

1

Inventarisatie van uw wensen
In een persoonlijk gesprek bespreken wij uw wensen en kijken we samen naar de beste oplossing voor u. Wij kunnen u ook informeren over de verschillende subsidiemogelijkheden die er voor u gelden.

2

Persoonlijk voorstel
Wanneer wij alle wensen en mogelijkheden in kaart hebben gebracht zullen wij voor een een persoonlijk voorstel opstellen waarbinnen de specificaties van de verschillende onderdelen worden genoemd. Ook geven we aan van welke subsidies u gebruik kunt maken.

3

Wij voeren de montage uit
Nadat u akkoord bent met ons voorstel gaan we uw project inplannen en starten we het subsidietraject zodat we kunnen starten met de installatie op locatie. Uiteraard geven wij na de installatie een uitgebreide service op al onze systemen.

Vraag vrijblijvend en offerte aan


  Voor wie is deze subsidie bedoelt?

  • Bedrijven
  • (non-)profitinstellingen

  Wie krijgt onze energie?

  De volgende projecten hebben wij al gedaan

  Onze partners

  Wij werken samen met de volgende partners