Subsidieregeling Coöperatieve Energieopwekking (SCE)

Waarom kiest u voor ons?

Solarvision staat voor:
 • Optimale service
 • Wij regelen het complete traject
 • Wij denken mee met onze klant
 • Systemen van Duitse kwaliteit

Bent u een energiecoöperatie of vereniging van eigenaars (VvE)? En wilt u hernieuwbare (duurzame) elektriciteit uit zonne-energie, windenergie of waterkracht opwekken? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor de Subsidieregeling coöperatieve energieopwekking (SCE).

De Subsidieregeling coöperatieve energieopwekking (SCE) is een regeling voor de verstrekking van subsidie voor het lokaal en gezamenlijk opwekken van hernieuwbare elektriciteit.

Bron: www.rvo.nl

In 3 stappen naar zonnepanelen op uw pand of schuur

Wij geven energie aan de volgende sectoren

1

Inventarisatie van uw wensen
In een persoonlijk gesprek bespreken wij uw wensen en kijken we samen naar de beste oplossing voor u. Wij kunnen u ook informeren over de verschillende subsidiemogelijkheden die er voor u gelden.

2

Persoonlijk voorstel
Wanneer wij alle wensen en mogelijkheden in kaart hebben gebracht zullen wij voor een een persoonlijk voorstel opstellen waarbinnen de specificaties van de verschillende onderdelen worden genoemd. Ook geven we aan van welke subsidies u gebruik kunt maken.

3

Wij voeren de montage uit
Nadat u akkoord bent met ons voorstel gaan we uw project inplannen en starten we het subsidietraject zodat we kunnen starten met de installatie op locatie. Uiteraard geven wij na de installatie een uitgebreide service op al onze systemen.

Vraag vrijblijvend en offerte aan


  Voor wie is deze subsidie bedoelt?

  • Energiecoöperaties
  • VVE’s

  Wie krijgt onze energie?

  De volgende projecten hebben wij al gedaan

  Onze partners

  Wij werken samen met de volgende partners