Voor onze zonnepaneelinstallaties gebruiken wij alleen de beste kwaliteit producten. Hieronder vind u alle productcategorieën die wij aanbieden. Met deze producten kunnen wij alle systemen compleet van a tot z opleveren.

Zonnepanelen

Zonnepanelen zetten licht rechtstreeks om in elektrische energie. Ze zijn de centrale bouwsteen van elke zonnestroom-installatie. Wij bieden zonnepanelen met hoge kwaliteits- en servicenormen. Wij gebruiken panelen van duitse fabrikanten zoals Solarwatt, Munchen Solar en Duitsesolarfabriek.

Omvormers

Om de verschillende zonnepanelen met elkaar te verbinden zijn er omvormers nodig. Wij gebruiken omvormers van de merken SolarMax en Solax. Deze omvormers zijn hoogwaardige toestellen van de beste kwaliteit die precisie en betrouwbaarheid bieden. Op al onze omvormers zit 25 jaar garantie.

tesvolt-eserie-1682

Batterij opslag

Wilt u uw energie opslaan voor later gebruik, of wilt u het teruggeven aan het net? Onze oplossing slaat het teveel aan opgewekte stroom voor u op zodat u dit later kunt gebruiken.

Meterkasten

De meterkast is het onderdeel van het systeem waar alles samenkomt. Deze kunnen wij volledig voor u monteren en aansluiten. Wij regelen de complete installatie in van a tot z.

Containers

Mocht het vanuit veiligheidsoverwegingen noodzakelijk zijn om de omvormers extern te plaatsen dan hebben wij hier een goede oplossing voor in de vorm van een compleet ingerichte container. Deze worden door ons compleet ingericht en zijn onder andere voorzien van climatecontrol.

Externe meterkasten

Wilt u liever geen container dan kunnen wij u ook andere oplossingen bieden zoals een afdak of zelfs een gemetselde overkapping. Hierin denken wij ook graag mee met u als klant.