WhatsApp-Image-2017-06-19-at-08.10.22-e1498637083559

Agrarisch

Heeft u een agrarisch bedrijf en wilt u besparen op uw energiekosten? U kunt uw eigen energiecentrale zijn!

Vraag direct een offerte aan
zonnepanelen_bedrijfsmatig

Industrieel

Is uw bedrijf gevestigd in een groot bedrijfspand? U kunt besparen op uw energiekosten en zelfs geld verdienen!

Vraag direct een offerte aan

Welkom bij SolarVision

Wie zijn wij

Solarvision is opgericht in 2003 en richt zich hoofdzakelijk op de Zakelijke en Agrarische markt.
Wij beschikken mede gelet op onze Duitse systeempartner over een ruime ervaring op het gebied van grote en middelgrote zon-pv systemen, wij leveren en monteren dan ook complete Duitse systemen van hoogwaardige kwaliteit.

Stroom van de zon

De zon geeft energie. We hoeven die energie alleen maar op te vangen. Ook als het bewolkt is, zetten zonnepanelen het licht om in stroom. Bovendien is de zon een onuitputtelijke energiebron. Wees minder afhankelijk van uw energie-maatschappij en begin uw eigen zonne-energiecentrale

In één uur valt er meer zonne-energie op de aarde dan de gehele menselijke populatie in een jaar verbruikt. De jaarlijkse hoeveelheid zonne-energie die op de aarde neer komt is zelfs twee keer zo veel als alle energie die voortkomt uit alle fossiele brandstoffen (kolen, olie, gas, uranium) bij elkaar.Met behulp van zonnepanelen kunnen we zonne-energie opvangen en omzetten in bruikbare elektriciteit. De omzetting van zonlicht naar elektrische spanning wordt een fotovoltaïsche reactie genoemd. Deze term – afkomstig van het Engelse Photo Voltaic – zorgt ervoor dat zonnepanelen ook wel PV-panelen worden genoemd.

Kijk op Energiesubsidiewijzer om te kijken of u in aanmerking komt voor subsidie!

Ons stappenplan

Stap 1

Aanvraag subsidie

Stap 2

Aansluiten systeem

Stap 3

Terugleveren

Stap 4

Nazorg

Onze producten

Wij hebben de juiste producten voor de klus

Zonnepanelen

Optimale opbrengst

Zonnepanelen zetten licht rechtstreeks om in elektrische energie. Ze zijn de centrale bouwsteen van elke zonnestroom-installatie. Wij bieden zonnepanelen met hoge kwaliteits- en servicenormen.
Ga naar zonnepanelen

Omvormers

Hoogwaardige toestellen

Onze SolarMax omvormers zijn hoogwaardige toestellen van Zwitserse kwaliteit die precisie, kwaliteit en betrouwbaarheid bieden. Op al onze omvormers zit 25 jaar garantie.
Ga naar omvormers

Opslagsystemen

Optimaal rendement

Wilt u uw energie opslaan voor later gebruik, of wilt u het teruggeven aan het net? Onze oplossing slaat het teveel aan opgewekte stroom voor u op zodat u dit later kunt gebruiken.
Ga naar opslagsystemen

Meterkasten

Belangrijke schakel

De meterkast is het onderdeel van het systeem waar alles samenkomt. Deze kunnen wij volledig voor u monteren en aansluiten. Wij regelen de complete installatie in van a tot z.
Ga naar meterkasten

Onderconstructie

De goede basis

Een goede basis is belangrijk. Wij kunnen onze onderconstructie voor u monteren op elk nieuw of bestaand dak. Deze biedt een goede bevestiging voor het monteren van de zonnepanelen.
Ga naar onderconstructie

“Wij helpen u graag met het nemen van de juiste beslissing op gebied van zonne-energie”

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan

Onze recente projecten

Laatste nieuws

Draag uw steentje bij aan het klimaatakkoord!

De doelstelling van het kabinet is om in 2030 een CO2-reductie van 49% te realiseren. Als agrariër kunt u ervoor zorgen dat u uw eigen elektriciteit gaat opwekken door het gebruik van zonnepanelen. Overweegt u zonnepanelen te plaatsen? Wij kunnen u informeren over alle mogelijkheden. Daarnaast verzorgen wij voor u ook het complete subsidietraject zodat…

Lees verder!

Neem gerust contact op

Wij helpen u graag op weg